Afritsboys

Leuk dat je onze site bezoekt! Wij zijn Jay en Mick, twee reisfanaten met een missie. In onze afritsbroek reizen we heel de wereld rond.

Met deze site hopen we het imago van de afritsbroek te veranderen. Als je aan afritsbroek denkt dan schieten er natuurlijk gelijk kaki en beige wijde zakken door je hoofd voor echte anwb koppels.

Wat zou het mooi zijn als er bij het woord afritsbroek een hippe joggingbroek met gekleurde rits door je hoofd schiet en dat je denkt, dat is een coole broek. Dit moet je natuurlijk wel allemaal met een knipoog zien!

Naast de afritsbroeken is opreisinjeafritsbroek.nl ook de plek waar je alles kunt lezen over onze reizen. We delen graag ervaringen en tips, zodat je inspiratie opdoet voor een nieuwe bestemming of gewoon weer even in de reismood komt.

Heb je nou zelf tips voor ons dan zijn we daar uiteraard ook erg benieuwd naar!

Hieronder kun je meer lezen over wie wij zijn en hoe we zo van reizen zijn gaan houden. Veel plezier op de site en hopelijk zien we je vaker terug!

Neem contact op

Ik stap het vliegtuig uit in mijn groene afritsbroek en kom de warme hal binnen. Het voelt aan als het reptielenverblijf van de dierentuin. Dit is de start van mijn eerste intercontinentale reis met als bestemming Cambodja.

Eenmaal terug heb ik de smaak te pakken. Al het geld dat ik verdien als meester van een kleuterklas op een montessorischool in Delft gaat gelijk door naar nieuwe vliegtickets. In de schoolvakanties grijp ik mijn kans.

Ik hoop met opreisinjeafrtisbroek.nl mensen te enthousiasmeren voor het reizen en ook voor bepaalde landen. Daarnaast is het een mooie plek om mijn verhalen en foto’s te delen en jullie als virtuele medereizigers mee te nemen naar de bijzonderste plekjes.

Stuur mij jouw reistips

Hoi, mijn naam is Jay. Ik ben 24 jaar en van kleins af aan al gek op reizen. Naarmate ik ouder ben geworden zijn de landen die ik bezoek steeds verder van huis te vinden. Met de beste deals landen aan de andere kant van de wereld bezoeken is voor mij dan ook uitgegroeid tot een topsport. Deze deals wil ik dan ook graag met jullie delen naast de avontuurlijk verhalen over mijn favoriete bestemmingen.

Stuur mij jouw reistips

BewarenBewaren

Bekijk hier meer mooie plaatjes!

Volg ons op instagram